Winkel

het WAD boek

,

Heel trots zijn we op het fotoboek WAD. Dit fotoboek gaat door waar de film eindigt. Dit fotoboek gaat door waar de film WAD – overleven op de grens van water en land eindigt. Het bevat een sublieme verzameling foto’s van het waddengebied, geselecteerd uit de tienduizenden opnames die filmmaker Ruben Smit en zijn team hebben gemaakt. Dit boek toont het Wad zoals het nog nooit eerder in beeld is gebracht, dankzij speciale camera’s en de nieuwste technieken. Ruben Smit brengt een ode aan het Wad, door dit werelderfgoed tot kunstvorm te verheffen. ISBN: 97890 5615 4820/ UITVOERING: Hardcover 27 x 32 cm / TAAL: Nederlands/ NUR: 653/410 / PAGINA’S: 208/ PRIJS: € 35,00

Koop het fotoboek WAD bij de boekhandel of via deze link bij Uitgeverij Noordboek

 

 

De Wadden – reisgids

,

De Wadden is een rijk geïllustreerde natuurgids van de bekende filmmaker en fotograaf Ruben Smit. Met zijn spectaculaire fotografie toont Smit de schoonheid van het wad en neemt hij de lezer mee naar plaatsen waar je unieke natuurervaringen op kunt doen.

Ruben Smit – De Wadden |  ISBN: 978 90 5615 519 3 | paperback | 160 pagina’s | prijs € 17,90
Verkrijgbaar bij de boekhandel en via www.noordboek.nl

de WAD DVD

,

De WAD DVD is een speciale editie, met een uitgebreide backstagedocumentaire en in een speciaal boekje. Koop hier een exemplaar.

WAD – de soundtrack

,

Vele bezoekers mailden ons na de bioscoop of de muziek ergens te vinden is. Gelukkig wel:). Beluister de hele soundtrack via Spotify of iTunes.

En de titelsong? Die bekijk je hier….

WAD cd – sfeergeluiden uit de film

,

Ruim 2 jaar zijn er door Olivier Nijs opnames gemaakt in het Nederlandse deel van het Waddengebied. In een poging om alle aspecten van dit prachtige UNESCO werelderfgoed in geluid te vangen. Van weidse klanklandschappen tot minuscule zandkorrels zijn op die manier vastgelegd. Dit album bevat 14 klanklandschappen uit de gelijknamige film.  Kalme golfjes aan het radstand van Terschelling, een gierende storm bij Zwarte Haan of een weldaad aan vogelgeluiden in het duingebied van Ameland.

Om een zo divers mogelijk beeld te geven van dit enorme aanbod aan geluiden is er voor dit album voor gekozen om wat kortere opnames te gebruiken dan gewoonlijk. Het is als het ware een denkbeeldige reis over het Wad. Je stapt op de boot en laat je meevoeren langs al het moois dat we in Nederland eigenlijk zo vanzelfsprekend vinden.

Koop hier de cd WAD.

Go to top icon
cross-icon
cross-icon