Clips
Bekijk de trailer play-icon

Ook wanneer de crew aan het filmen is op de wadden, gebeurt er altijd wel wat. Gelukkig hebben we ook altijd een camera in de buurt om dit te delen.

play-icon

De belofte van WAD: de teaser

Omdat we zoveel mooi beeld hebben, omdat we het al graag willen delen. Een voorproefje van WAD…. najaar 2018 in première

play-icon

Onderweg naar de zomer

Hoe ongelooflijk mooi is het Waddengebied! We blijven jullie graag laten zien hoe bijzonder deze natuur is en daar helpen wij natuurlijk graag bij. WAD! gaat 1 oktober in première, hierbij alvast een voorproefje.

play-icon

Wad Koud!

Eind februari 2018 beland Nederland in een staartje sneeuw en ijs…. de crew van Wadfilm grijpt een kans waarvan we dachten dat hij niet meer zou komen; het filmen van de ijsvlaktes. Maar dat ging niet zonder problemen; wat was het koud!

play-icon

Wandelend over het Wad

Wandelend over het wad vertelt Ruben over de samenwerking met Landal Greenparks. Eén van de vele partners dankzij wie Wadfilm mogelijk wordt gemaakt.

play-icon

De komst van de kleine zwanen

Wat een ochtend. Rijp, volle maan en in het donker de tent in kruipen. Een kop koffie om warm te worden en wachten… Dan wordt het langzaam licht en zitten ze er gelukkig. Kleine Zwanen….

play-icon

Een heerlijke zonsondergang op de Slufter

Langzaam zakt de zon weg op het wad… een zonsondergang op de Slufter bij Texel

play-icon

In de modder leeft het ook

Hoe dichtbij modder kun je komen?

play-icon

Melchert filmt klein waterleven van heel dichtbij

Garnaaltjes, anemonen en ander klein wadleven filmen we van heel dichtbij. Melchert Meijer Zu Schlochtern van de crew #wadfilm legt uit hoe hij dat doet. Met zeer veel dank aan het materiaal van Fotovideoretail voor de Benro HiHat en Benro S8.

play-icon

Slechtvalk landt op spycam

Eerste korte beelden van #wadfilm

play-icon

Water vs GoPro 1-0

Filmen op het wad met opkomend water.. het was een leuk idee en levert mooi beeld tot het moment dat….

Benieuwd naar het verhaal en de mensen achter de film?

Een crew introductie, achtergrond en meer

Bekijk de crew
cross-icon
cross-icon