Speciale vertoningen

Bekijk Wadfilm bij u in de buurt, in de bioscoop of bij één van de speciale viewings met lezingen! We zijn altijd benieuwd naar uw recensies en beleving van de film. Laat u die achter op Facebook.

WAD in de bioscoop

vanaf 4 oktober 218
, Door heel Nederland
Datum
vanaf 4 oktober 218
Plaats
Door heel Nederland
Meer info
Bekijk evenement

WAD draait door heel Nederland in vele bioscopen. Ben je op zoek naar een bioscoop in de buurt? Ga dan naar de website van de bioscoopagenda (link ‘bekijk evenement’ hierboven). Geniet van de film en laat je op onze Facebookpagina een recensie achter?

WAD in 4K

vanaf 4 oktober 2018
, Vue in Alkmaar. Eindhoven, Hoogeveen, Hoorn, Kerkrade, Vlaardingen
Datum
vanaf 4 oktober 2018
Plaats
Vue in Alkmaar. Eindhoven, Hoogeveen, Hoorn, Kerkrade, Vlaardingen
Meer info
Bekijk evenement

WAD is de eerste Nederlandse film die opgenomen is in 4K. In grote zalen staan 4K-projectoren (4.096 x 2.160 pixels). Dat betekent dat de film in een zeer hoge resolutie is opgenomen. Het beeld is daarmee scherper maar vooral ook contrastrijker. Het menselijk oog ziet veel meer verschillen tussen licht en donker dan de huidige bioscooptechnologie aankan.

Voorpremière Cinecenter Amsterdam

2 en 3 oktober 2018
, Amsterdam
Datum
2 en 3 oktober 2018
Plaats
Amsterdam
Meer info
Bekijk evenement

Op 2 en 3 oktober heeft Cinecenter in Amsterdam al een voorpremière van WAD zowel in de middag als de avond.

Voorpremieres VUE door heel Nederland

2 oktober 2018
,
Datum
2 oktober 2018
Plaats
Meer info
Bekijk evenement

Vue draait in 22 steden voorpremieres op 2 oktober. Alkmaar, Apeldoorn, Deventer, Gorinchem, Hoogeveen, Kerkrade, Purmerend, Alphen aan den Rijn, Arnhem, Doetinchem, Heerhugowaard, Hoogezand, Nijmegen Plein, Steenwijk, Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoorn, Nijmegen Walstraat en Vlaardingen.

Voorpremière 60Plus dinsdagmiddag Euroscoop Tilburg

2 oktober 2018
, Euroscoop Tilburg
Datum
2 oktober 2018
Plaats
Euroscoop Tilburg
Meer info
Bekijk evenement

Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Euroscoop een speciale 60+ voorstelling. We ontvangen u met een speciaal geselecteerde film en een kopje koffie of thee met iets lekkers. U bent van harte welkom vanaf 13u00 en de film begint om 13u30 of 14u00 uur. Al onze voorstellingen bevatten een pauze. Wij bieden u een ontspannende, gezellige middag om bij te kletsen en daarna te genieten van een speciaal geselecteerde film.

Voorpremière Cine+ 50 plus filmmiddagen

4 oktober 2018
, Breda, Dordrecht, Almere, Emmen, Huizen, Zoetermeer, Groningen, Den Helder, Den Bosch, Jaarbeurs Utrecht, Enschede
Datum
4 oktober 2018
Plaats
Breda, Dordrecht, Almere, Emmen, Huizen, Zoetermeer, Groningen, Den Helder, Den Bosch, Jaarbeurs Utrecht, Enschede
Meer info
Bekijk evenement

Kinepolis Cine+ is een heerlijke filmmiddag voor iedereen die de 50 jaar nadert of al ouder is, maar zich nog jong van geest voelt. Een middagje film was nog nooit zo gezellig! Te zien in: Breda, Dordrecht, Almere, Emmen, Huizen, Zoetermeer, Groningen, Den Helder, Den Bosch, Jaarbeurs Utrecht, Enschede

Wad op het Wildlife Film Festival

24-28 oktober
, Rotterdam
Datum
24-28 oktober
Plaats
Rotterdam
Meer info
Bekijk evenement

Wadfilm is één van de openingsfilms van het Wildlife Filmfestival in Rotterdam dit najaar. Eerdere natuurfilms van Ruben Smit Productions zijn ook op dit festival vertoond. Natuurlijk geeft Ruben een inleiding bij vertoning van WAD. WFFR is een vijfdaags filmfestival dat volledig in het teken staat van wildlife en natuur en vindt jaarlijks plaats in de laatste week van oktober in Rotterdam. De vierde editie is van 24 t/m 28 oktober 2018.

Viewings met lezing voor leden van…

najaar en winter 2018
, diverse plekken in het land
Datum
najaar en winter 2018
Plaats
diverse plekken in het land
Meer info
Bekijk evenement

Bent u lid van de Waddenvereniging, Natuurmonumenten, Gronings Landschap, Fryske Gea, Vogelbescherming, WNF of één van onze vele partners? Dan is de kans groot dat u uitgenodigd wordt voor een speciale ledenvertoning met lezing van Ruben Smit. Blijf de berichten van uw natuurorganisatie in de gaten houden voor meer informatie!

1 2
Go to top icon
cross-icon
cross-icon