Terug naar alle verhalen
We gaan in première – en hoe!
June 26, 2018

Vandaag is het eindelijk zo ver! We mogen vertellen dat we in premiere gaan. EN HOE! Het wordt de grootste première van een Nederlandse natuurfilm ooit. Met ruimte voor meer dan 2000 mensen en bovendien nog in een levensecht waddendecor ook. Het allergaafste voor ons is wel dat we daarmee iedere waddenfan een plekje kunnen geven. Vanaf vandaag start de kaartverkoop en jij kunt er dus gewoon bij zijn. 

<lees verder onder het filmpje>

 

Iedere wad-liefhebber kan bij de premiere aanwezig zijn. Koop hier je kaart!

 

Een ware ode aan de Waddenzee

Verbaas je over de oneindigheid van de donkere sterrenhemels, duik onder water met de grijze zeehonden, volg de barre tocht van de pasgeboren bergeendenkuikens door de duinen naar het voedselrijke wad. Beleef het mee: WADfilm, overleven op de grens van water en land, gaat in première op 1 oktober en jij kunt erbij zijn! Een film geprojecteerd in een levensecht waddendecor. Tussen de BN’ers en speciale gasten en met een toelichting van de makers van de film; kom ook naar de première. Koop hier je kaarten.

 

Iedereen kan erbij zijn; een feestje wat je niet wilt missen

Op 1 oktober gaat WAD in première in een levensecht waddendecor. Extra bijzonder is dat de vertoning van de film plaats vindt in het decor van het Wad op de set van de theaterproductie de ‘Stormruiter’ van Jos Thie in het WTC in Leeuwarden. De bezoekers krijgen een unieke gelegenheid om op de landelijke première van de film de film te gaan kijken in een echt waddenlandschap. Op een reusachtig scherm met een inleidend verhaal van de filmmaker zelf. Nooit eerder heeft er zo’n grote film première plaatsgevonden in ons land. Natuurlijk gaat een première niet zonder BN’ers en speciale genodigde, maar daarnaast is een groot deel van de kaarten te koop. Iedereen kan erbij zijn. Volgens Smit; “Dit wordt een feestje en dat mag je als waddenliefhebber niet missen”!

Terug naar alle verhalen
cross-icon
cross-icon